Τα Πρόσωπα της Ελλάδας

Τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τα Special Olympics στο Ζάππειο

Η Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Αμπου Ντάμπι 2019, θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη, 27  Φεβρουαρίου στις 11:30 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αμέσως, μετά την Τελετή Αφής της Φλόγας, θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία, στην οποία θα λάβουν μέρος αθλητές των Special Olympics με την υποστήριξη-ενθάρρυνση και συμμετοχή Ελλήνων Αστυνομικών, που  είναι οι Φύλακες της Φλόγας, οι οποίοι αποκαλούνται  διεθνώς «Law Enforcement Torch Runners – LETR», καθώς και μαθητών Δημοσίων και Διεθνών Ιδιωτικών Σχολείων.

Η Λαμπαδηδρομία θα περάσει από ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Αθήνας, για να παραδοθεί στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, για να παραμείνει μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου όπου και θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με πτήση της Etihad Airways.

8  έως 22 Μαρτίου στο Αμπου Ντάμπι

Λίγους μήνες μετά τους άκρως επιτυχημένους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics ‘Λουτράκι 2018’ τα Special Olympics Hellas ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγαλύτερο αθλητικό και ανθρωπιστικό γεγονός για το έτος 2019, τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ‘Abu Dhabi 2019’.

Special Olympics

Στους Αγώνες στο Αμπου Ντάμπι , που θα διεξαχθούν από 8  έως 22 Μαρτίου, τα Special Olympics Hellas, θα συμμετάσχουν με 91μελή Αποστολή, με τους αθλητές μας να αγωνίζονται στο Στίβο, στην Κολύμβηση, στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση, στην Άρση Βαρών, στη Ρυθμική Γυμναστική, στο Bowling, στην Ποδηλασία, στο Καγιάκ, στην Ιστιοπλοΐα, στην Αντιπτέριση, στην Καλαθοσφαίριση, στο Bocce, στην Ιππασία και στο Ποδόσφαιρο.

Special Olympics

Η Ελληνική Αποστολή Special Olympics αναχωρεί στις 8 Μαρτίου με την πτήση ΕΥ90 της ETIHAD στις 13:35.

Στην αυριανή τελετή έχει προσκληθεί η Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας,  οι διαπιστευμένοι στη χώρα μας Πρέσβεις, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού Χώρου, μέλη της ΔΟΕ και ΕΟΕ, o Πρόεδρος και τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019, καθώς και επίσημοι από όλο τον κόσμο.

Special Olympics Hellas, Abu Dhabi 2019, Abu Dhabi, Special Olympics, «Φλόγας της Ελπίδας», Τελετή αφής,τελετή αφής ολυμπιακής φλόγας,Ζάπειο
Πηγή iefimerida.gr


Comments are closed.