Τα Πρόσωπα της Ελλάδας

Παρά το χιόνι οι δρομείς έτρεξαν στα Τρίκαλα.

Παρά το γεγονός ότι τα Τρίκαλα ήταν από τους νομούς που έπληξε η κακοκαιρία «Ωκεανίς» και το χιόνι έκανε την εμφάνιση του, αυτό δεν πτόησε τους δρομείς που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου.

Οι δρομείς που έτρεξαν στη θέση Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων απέδειξαν με τη συμμετοχή τους ότι εκτός από τα χιλιόμετρα αντέχουν το κρύο και το χιόνι.

Ο 23χρονος αθλητής Μάρκος Γκούλιας ήρθε πρώτος με επίδοση 30:53, με δεύτερο τον Πανελληνιονίκη Μαραθωνοδρόμο 2018 Κώστα Γκελαούζο (ΠΑΟ) με 31:19 και τρίτο τον Δήμο Μαγγίνα (ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ) με διαφορά ενός δευτερολέπτου, 31:20.

(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Μέχρι το 6ο χλμ πηγαίναμε μαζί με τον Κώστα. Μετά έκανα μια αλλαγή και στα τελευταία χλμ επιτάχυνα», δήλωσε Μάρκος Γκούρλιας στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω διαδικτύου που έκανε ο ΣΕΓΑΣ τα Τρίκαλα

Ο νεαρός δρομέας πέρσι είχε τερματίσει στη 2η θέση ενώ με τη φετινή του νίκη στα Τρίκαλα έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος αθλητής που καταφέρνει να έχει στην καριέρα του νίκες σε όλες τις κατηγορίες ανώμαλου δρόμου, κάτι που είχε πετύχει μέχρι σήμερα μόνο ο Χρήστος Παπαχρήστος. Μάλιστα ο Μάρκος Γκούρλιας έχει συνολικά περισσότερες νίκες από κάθε άλλον δρομέα στον ανώμαλο δρόμο και συγκεκριμένα 7 (2 παίδων, 1 εφήβων, 3 νέων, 1 ανδρών).

(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)

Μιλώντας για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ο Μάρκος Γκούρλιας είπε ότι υπήρχαν λακούβες με λάσπη όπου οι δρομείς γλιστρούσαν και το έδαφος πιο βατό στα σημεία που ήταν πετρώδες.

Πηγή φωτογραφίες (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)


Comments are closed.