Τα Πρόσωπα της Ελλάδας

Παγκόσμια πρωταθλήτρια ελληνική ομάδα σε σχολικό διαγωνισμό

Μία τεράστια επιτυχία σε διεθνή σχολικό διαγωνισμό σημείωσε ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα η NewGen Motors από το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στους τελικούς του Land Rover 4×4 in Schools που διεξήχθησαν στο Κόβεντρι της Αγγλίας.

Στον διαγωνισμό Land Rover 4×4 in Schools συμμετείχαν ομάδες μαθητών Γυμνασίου/Λυκείου αποτελούμενες από 3 έως 6 μέλη με σκοπό να δημιουργήσουν ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα (4×4) σύμφωνα με τους τεχνικούς κανονισμούς που δίνονται από τους διοργανωτές.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια ελληνική ομάδα σε σχολικό διαγωνισμό

Πρωταθλήτρια η ελληνική NewGen Motors από το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης

Το όχημα έπρεπε να έχει δυνατότητες παρόμοιες με αυτές ενός πραγματικού 4×4 και να μπορεί να κατευθυνθεί εξ αποστάσεως και να διασχίσει με επιτυχία μια «off road» δύσκολη πίστα αγώνων με πραγματικά εμπόδια.

Στον τελικό πέρασαν 22 ομάδες από 14 χώρες, ενώ οι μαθητές της νικητήριας ομάδας (ελληνική) κέρδισαν μία υποτροφία για μηχανολογικές σπουδές σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας και στα πλαίσια του επάθλου τους ήταν και η επαφή με τους τεχνικούς διεύθυνσης της Land Rover, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις θέσεις που τους προσφέρονται στο μέλλον.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια ελληνική ομάδα σε σχολικό διαγωνισμό

Η ελληνική ομάδα κέρδισε μια υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Βρετανίας

Η ομάδα της NewGen Motors αποτελείται από τους Βασίλη Μεσημέρη (αρχηγός), Ερμή Μαρίνη (μηχανικός σχεδίασης), Άννα Καραμαλίκη (υπεύθυνη μάρκετινγκ), Στέφανο Καγιουλή (υπεύθυνο περιπτέρου), Τζωρτζίνα Σοφιανού (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων) και Γιώργο Τσάμη (υπεύθυνο εξοπλισμού και ανάπτυξης).

Πηγή offmagazine.gr


Comments are closed.