Τα Πρόσωπα της Ελλάδας

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια που βγάζει Νοκ Άουτ τους αντιπάλους της

Πρωταθλήτρια Ευρώπης της WKU , είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη!

Η καλύτερη Ελληνίδα Αθλήτρια στο kick boxing , είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη,είναι όμορφη, μελαχρινή, με ύψος 1.80 και Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Διεκδίκησε τον τίτλο Ευρώπης και τα κατάφερε , είναι η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις όπως είναι το Bellator κόντρα στην παγκόσμια αήττητη αθλήτρια Jorina Baars. Σε αυτόν τον αγώνα τραυματίστηκε σπάζοντας το χέρι της και αυτό την κράτησε εκτός αγωνιστικής για ένα χρόνο.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης της WKU , είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη!

Όμως επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο Ευρώπης απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο από την Ελβετία την Valentina Suter! Και βέβαια μας έκανε όλους υπερήφανους , μπράβο της!

Είναι η πρώτη διάκριση της και η Αθηνά δήλωσε για τον αγώνα : « Ήξερα από την αρχή ότι θα με ταλαιπωρήσει η αντίπαλος μου με το παιχνίδι της. Έχω πολλά χρόνια να αντιμετωπίσω ένα τόσο άσχημο παιχνίδι. Το άγχος και το συγκεκριμένο παιχνίδι με κούρασε ψυχολογικά. Σημασία έχει ότι επέστρεψα και ότι το χέρι μου είναι πιο δυνατό από ποτέ … ».

Πρωταθλήτρια Ευρώπης της WKU , είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη!

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το αγωνιστικό kick boxing προπονείται σκληρά δίπλα σε καταξιωμένους και έμπειρους αθλητές –  Θανάσης Κίλας.

Στην Ελλάδα όλο και περισσότερες γυναίκες ασχολούνται με τα δυναμικά αθλήματα!

Πηγή koitamagazine.gr


Comments are closed.